Magali Leenaert

thuisverpleging lynn en magali Brakel - Oudenaarde - Zottegem - Horebeke - Zwalm

Van kinds af aan wist ik dat een verzorgend beroep echt mijn ding was. Sinds februari 2013 mocht ik mij verpleegkundige noemen.

Al tijdens mijn eerste job - op de afdeling Hartbewaking in het Sint -Elisabeth Ziekenhuis te Zottegem - kreeg ik de kans om veel ervaring op te doen ivm beademing, centrale katheters, wondverzorging, etc.
Samen met mijn vriend Maarten Drieghe, werkzaam in  WZC Wilgendries  als hoofdverantwoordelijke heb ik sinds 2015 een tweeling Tygo & Naud.
Door de komst van onze tweeling en doordat ik altijd al gebeten was door de thuisverpleging ben ik op 1 oktober gestart in een praktijk als zelfstandige thuisverpleegkundige.

Lynn en ik startten onze zaak Zorgdragend hart in juni 2017. Nu kunnen we de klemtoon leggen op wat echt telt: het volledige plaatje van thuisverpleging waarbij het belangrijk is dat de zorgvrager zo lang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving kan blijven. Daarnaast is een open communicatie met belang aan totaalzorg  en privacy een hoeksteen in onze thuisverpleging.