Brigette Van Breusegem

zorgdragend hart thuisverpleging Brakel - Oudenaarde - Zottegem - Horebeke - Zwalm

Afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige, koos ik voor Zorgdragend Hart, waar persoonlijke zorg en connectie centraal staan.

Ik ben Brigette en studeerde in 2018 af als gegradueerd verpleegkundige met optie psychiatrie, nadien startte ik onmiddellijk een bacheloropleiding terwijl ik aan het werk was, deze ronde ik ondertussen ook reeds af. In 2018 startte ik in een wondzorgpraktijk waar ik mijn kennis rond wondzorg enorm heb kunnen verruimen. Aangezien ik afstudeerde als psychiatrisch verpleegkundige wou ik graag deze weg op en ben ik gestart op de psychiatrische afdeling in het AZ Sint-Elisabeth, waar ik 3,5 jaar gewerkt heb.
Na enige tijd merkte ik dat er iets ontbrak in mijn job en wou ik een andere richting uit. Ik leerde Lynn en Magali kennen en onmiddellijk voelde ik een enorme klik en waardering voor wat ze deden. Ik begon dus te werken bij ‘zorgdragend hart’ en ben heel tevreden van deze keuze. We kunnen de mensen verzorgen in hun vertrouwde omgeving en hen de zorg bieden die zij graag willen. En wat niet onbelangrijk is, is dat we dit kunnen doen met een babbel en een lach en dit zorgt voor een bepaalde connectie met je patiënt.